Huizenportals Spanje-7 belangrijke sites voor uw zoektocht

Huizenportals Spanje

Huizenportal Spanje
Huizenportal Spanje

Wie een huis wil kopen in Spanje oriënteert zich meestal via Internet. Om niet te verzanden in het enorme aanbod zetten we hieronder 7 belangrijke huizenportals op rij, Nederlandstalige én Spaanstalige. De Spaanse portals maken het zoeken misschien wat lastiger, maar wellicht vindt u juist daarop nog een verborgen juweeltje. Op veel sites staat ook de vierkante meterprijs vermeld. Hoewel u daar niet teveel waarde aan moet hechten -want de opgegeven vierkante meters kloppen soms van geen kant- is het toch absoluut waardevol om enigszins prijsgevoel per regio te krijgen. Als u uw zoekprofiel aanmaakt op de websites, wordt u automatisch per email op de hoogte gebracht van nieuw aanbod Spaanse huizen dat voldoet aan uw criteria.

We beginnen dicht bij huis, 2 belangrijke Nederlandstalige huizenportals met een groot aanbod van huizen in Spanje zijn huisenaanbod.nlen libercasa.be. Hierop treft u het huizenaanbod van veel Nederlandstalige makelaars in Spanje, maar ook particulieren kunnen hier hun aanbod op presenteren.

Kyero.com heeft als belangrijkste voertaal Engels en hierop treft u dan ook een zeer groot aanbod van internationaal georiënteerde makelaars.

Dan vier belangrijke van origine Spaanse portals waarvan sommige tot op zekere hoogte ook de informatie in andere talen aanbieden. De grootste is idealista.com. Voor aanbieders relatief duur om op te adverteren, dus de advertenties zijn meestal serieus. Een andere portal met veel aanbod is fotocasa.es. Als u tot slot nog checkt op pisos.com en yaencontre.com, dan zullen er niet veel huizen in Spanje aan uw aandacht ontsnappen.

Mocht er een interessant huis voor u tussen zitten en u heeft behoefte aan onafhankelijke Nederlandstalige koopbegeleiding voor een veilige en zorgeloze aankoop, dan weet u ons te vinden! Succes.

Liked it? Share it!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn