Nederlandstalige gestor

Nederlandstalige gestor gevestigd in El Campello die ook juridisch advies biedt. Ik bied Nederlandstalige koopbegeleiding en zorg ervoor dat al uw juridische, fiscale en administratieve belangen worden bewaakt. Het werk van een Nederlandse advocaat én Nederlandstalige gestor in één. Ideaal voor (toekomstige) huizenbezitters in de provincie Alicante, Valencia, Murcia. Met Viva Gestoria kunt u uw Spaanse huis zonder stress kopen of erven en met een gerust hart genieten van de Spaanse zon…

Mirjam van Riet, Nederlandstalige gestor en juridisch adviseur is eigenaar van Viva Gestoria Campello. Vanaf 2003 heeft zij professionele ervaring in het Spaanse onroerend goed. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Spaans, Engels en een mondje Frans. In uw eigen taal loodst zij u probleemloos door de koop of verkoop van uw Spaanse huis. Vóór uw aan- of verkoop zal zij alle documenten checken op legaliteit. Ook belastingzaken worden op de juiste wijze afgewikkeld zodat u niet later in de problemen komt.

“Vanwege mijn grote passie voor Spanje verhuisde ik in 2003 naar Alicante. Spanje is een fantastisch land; ik geniet volop van de warmte en de andere levensstijl die het biedt. Heerlijk die zon, de wijn, het eten, de muziek, de dans, de mensen en de cultuur.

Waaraan ik echter heb moeten wennen, is de Spaanse werkwijze en de ´tramites´. Procedures zijn omslachtig, langdurig en onlogisch. Wanneer je een huis koopt in Spanje krijg je ook met die procedures te maken.
Om te voorkomen dat de Spaanse procedures me tot wanhoop zouden drijven, heb ik er mijn werk van gemaakt. Ik heb Spaans geleerd en ben volledig in de wetgeving gedoken. Nu begeleid ik mensen van diverse nationaliteiten met de aankoop of verkoop van hun huis in Spanje, elk in hun eigen taal. Inmiddels ben ik bij ruim 500 eigendomsoverdrachten betrokken geweest. Als je inzicht wilt krijgen in mijn kennis van zaken, verwijs ik graag naar mijn ebooks en blogs.”

Spanje is écht anders. Wie zich goed laat begeleiden, kan daarna volop genieten. Viva España! Viva Gestoria!

       

Liked it? Share it!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn