Estate Angels

De Estate Angels brengen woningen met koopgarantie, vooraf door Viva Gestoria gecheckt op alle documentatie, legaliteit en schulden. Een 100% veilige aankoop dus.

Het initiatief Estate Angels is geboren uit ongenoegen over de makelaars in Spanje; ze weten niks, hun presentatie is beroerd en ze hebben maar oog voor 1 ding: hun commissie. Enkele uitzondering daargelaten, uiteraard.

De “Angels” brengen hun kennis en jarenlange ervaring in het Spaans onroerend goed samen en voegen er schoonheid, enthousiasme en professionaliteit aan toe.

                        

Lidia-Mirjam-Marta:

*Ontwerp *Decoratie *3D impressies

*Juridisch *Fiscaal *Home Styling

*Social Media *Videos *Networking

Spaans onroerend goed met een “Angels´ touch. Wat betekent dat voor u:

Bent u verkoper? Dan bieden wij een analyse van de juridische en fiscale stand van zaken van uw Spaanse woning en betrouwbaar advies hieromtrent. Vervolgens een “Home Styling” en een presentatie die uw property laat “shinen”, mooie foto´s, een video en stijlvol ebook.

Bent u koper? Dan bieden wij een aanbod van huizen met het keurmerk “koopveilig”. Vooraf het papierwerk gecheckt, geen fiscale of juridische verrassingen achteraf. U krijgt een rapportage omtrent de beschrijving in Registro en Catastro. En tevens een realistische impressie van hoe de woning kan worden. Omdat niet iedereen “er wel doorheen kan kijken”.

 

Liked it? Share it!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn