Onroerendgoedbelasting Spanje-20 euro korting!

Onroerendgoedbelasting Spanje

Alle Spaanse huizenbezitters dienen zélf hun aangifte onroerendgoedbelasting Spanje te (laten) verzorgen

Beste huizenbezitter,

Als eigenaar van een huis in Spanje, bent u ook over 2015 weer verplicht de zogeheten ´rendementsbelasting´ te betalen aan de Spaanse belastingdienst. Als u niet actief de aangifte doet, loopt u het risico een aanslag te krijgen met terugwerkende kracht (tot 4 jaar) en een boete voor achterstallige betaling. We hebben het hier niet over de gemeentelijke onroerendgoedbelasting die u via de SUMA betaalt, hoewel de berekening wel plaatsvindt aan de hand van uw SUMA afschrift. Onroerendgoedbelasting Spanje? Leuker kunnen ze het niet maken, ook niet makkelijker. Op de website van Agencia Tributaria (Spaanse belastingdienst) leest u er meer over:

http://www.agenciatributaria.es/static_files/AEAT/Contenidos_Comunes/La_Agencia_Tributaria/Modelos_y_formularios/Declaraciones/Modelos_100_al_199/111/Canal_1/Novedades_no_Res.pdf

Om het leed een beetje te verzachten heeft Viva Gestoria dit jaar weer een leuke actie. Wie het SUMA afschrift over 2015 vóór 1 november 2016 mailt naar info@vivagestoria.com, komt in aanmerking voor de ´combinatiekorting´. Wie een jaarabonnement t.w.v. 120 euro afneemt op de ESO ES-service, betaalt voor de aangifte onroerendgoedbelasting geen 99 euro, maar slechts 79 euro. In de bijlage leest u meer over deze nuttige ESO ES-service.

eso-es-service

Hoeveel onroerendgoedbelasting Spanje moet ik betalen?

Op basis van de gegevens op het SUMA afschrift kunnen we tevens berekenen hoeveel onroerendgoedbelasting Spanje u verschuldigd bent.

Liked it? Share it!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn