Wonen in Valencia gids

Wonen Valencia gids Viva Gestoria

Wonen in Valencia gids

Is het altijd al jouw droom geweest om naar Spanje te verhuizen? Of heb je besloten om voor je werk of studie een tijdje naar een mooie plek in de regio Valencia te vertrekken? Misschien ben je er dan wel achter gekomen dat het erg lastig kan zijn om alle informatie die hierbij komt kijken op één overzichtelijke plek te hebben… Vaak ben je uren aan het googlen en boeken door aan het struinen om beetjes informatie bij elkaar te sprokkelen. En dan is deze informatie vaak ook nog in een andere taal of niet up to date… Om het allemaal iets gemakkelijker, leuker en overzichtelijker te maken, is er nu de gids ‘Wonen, werken en studeren in de regio Valencia’ uitgebracht! Ideaal dus als je wilt wonen, werken of studeren in de regio Valencia!

Waarom wonen in Valencia?

Heb jij na je stedentripje of vakantie in de regio Valencia steeds het gevoel dat je weer terug wilt gaan? Niet heel gek… Het is een prachtige streek met veel zonuren, gastvrije inwoners en een relaxte sfeer. Naast grote, mooie en diverse steden heb je er ook heerlijke stranden, indrukwekkende natuurgebieden en knusse dorpjes. Voor ieder wat wils dus! Daarnaast kun je er genieten van de diverse gastronomie en is het maar 2,5 uur vliegen vanaf Nederland. Wonen, werken of studeren… Valencia is een geweldige stad om voor korte of langere tijd te wonen!  Maar misschien spreken steden als  Alicante of Castellon je juist aan of ga je liever voor een wat kleinere plaats als het mooie Altea, Javea of Denia. Tussen de wijngaarden rondom Requena, in de natuur bij Montanejos of ga je voor meer Nederlandse voorzieningen in de buurt van Benidorm? Je vind het allemaal in de regio Valencia!

Wat is het?

Als je voor korte of lange tijd in de regio Valencia gaat wonen, komt er een hoop om de hoek kijken. Er verandert veel! Waar ga je wonen? Waar vind je talenscholen? Gaat je huisdier mee? Waar kan je je auto laten keuren of hoe zijn de medische zaken geregeld? Bij welke Nederlandse gestors (adviseurs) kun je het beste terecht? Daarnaast zijn er, als je er voor een lange periode wilt wonen, nog een hoop andere belangrijke stappen. Denk hierbij aan een bankrekening, vergunningen of een Spaans identificatienummer (NIE). Ook als je wilt werken of een bedrijf wilt starten in de regio, is er een aantal zaken om rekening mee te houden.  Met “Valencia blijft verrassend!” – Wonen, werken en studeren in de regio Valencia  gids vind je het antwoord op al deze vragen en de oplossingen voor de wat lastigere zaken. Alles staat gebundeld in deze handige PDF gids, waarin je makkelijk kunt navigeren. Zo weet jij zeker dat je goed voorbereid aan je avontuur begint!

Waarom?

Of je nou voor een permanent of tijdelijk verblijf richting de regio Valencia trekt, er komt veel kijken bij je vertrek. Het is hierbij erg jammer dat er weinig (Nederlandse en up-to-date) informatie beschikbaar is. Een aantal redenen om de Wonen, werken en studeren in de regio Valencia gids aan te schaffen, is:

Up to date: Informatie over belasting, vergunningen en formulieren willen in Spanje nog wel eens veranderen. Doordat de Wonen in Valencia gids een e-book is, kan de informatie regelmatig geüpdatet worden. Daardoor blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste veranderingen!

Uniek: Er is nog nooit eerder een gids uitgebracht over wonen in de regio Valencia. De wonen in Valencia gids is dus de eerste gids die jou stap voor stap helpt bij het maken van de beslissing of het regelen van zaken bij het verhuizen naar deze prachtige regio.

Diepgaand: In de gids krijg je niet alleen basic informatie, maar ook handige tips, diepgaande uitleg en praktische weblinks naar formulieren, websites en adressen!

Specifiek: Naast de algemenere zaken, zoals welke steden er in de regio Valencia te vinden zijn, worden er in de gids ook een hoop specifieke zaken behandeld. Als je eenmaal verhuisd bent is het natuurlijk ook erg fijn om te weten waar je kinderen terecht kunnen, hoe je je medische zaken kunt regelen, waar je je auto kunt invoeren,  bij welke Nederlandse gestors (adviseurs) je terecht kunt, welke websites handig zijn en bij welke bank je je rekening kunt openen… Daarnaast kunnen er ook vragen spelen als: Bij welke stagebemiddelingskantoren kun je terecht? Hoe koop of huur ik gemakkelijk een huis? Welke vergunningen heb ik nodig? Op al deze vragen geeft deze gids anwoord! Ook als je nog twijfelt krijg je dus genoeg informatie om de knoop, al dan niet, door te hakken.

Handig!

De “Valencia blijft verrassend!” – Wonen, werken en studeren in de regio Valencia gids is een digitale gids (E-book). Een voordeel hiervan is dat de gids daardoor altijd up-to-date blijft! Je kunt de gids op een tablet, smartphone of e-reader lezen. Houd jij meer van een gedrukt boek? Dan kun je het e-book altijd zelf uitprinten. Houd er dan wel rekening mee dat de gids uit best wat pagina’s bestaat (meer dan 300)!

http://www.verrassendvalencia.nl/routes/winkel/wonen-in-de-regio-valencia-gids

Met onderstaande bestuurssystemen lees je de gids in de beste kwaliteit:

iOS: iBooks
Android: Adobe Reader
Windows Phone: Adobe Reader
E-reader: Adobe Digital Editions

Liked it? Share it!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn